Ingredients:
(Serves 4)
2 kg belly
pork, cut into cubes
Salt &
pepper to season
Crushed dry
coriander
1 cup dry red
wine
¾ cup olive oil
2 bay leaves
Preparation:
Cut the meat
into cubes and marinate in ⅓ of the olive oil, half the wine, salt, pepper and
coriander.
Heat the rest
of the olive oil in a pan, drain the meat (keep the marinade) and place in the
hot oil. Add the bay leaves and cook until crisp and brown. Remove the excess
oil and add the marinade and the rest of the wine.
Cover the pan
and cook until tender, adding some water when necessary.
Serve with
bulgur pilaf or potatoes in wine and coriander sauce.
Το επενδυτικό έργο της Τοπικής Αγοράς Παραγωγών Λάρνακας συγχρηματοδοτήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Κυπριακή Δημοκρατία
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΓΕΩΡΓΙΚΟ
ΤΑΜΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΛΗΡΩΜΩΝ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης
Η Ευρώπη επενδύει στις αγροτικές περιοχές
This website uses cookies to ensure you get the best experience. Learn more